2030 Érd,

Diósdi út 95-99.

2030 Érd,

Túr utca 5-7.

+36 23 375-592

ligeti.erd@gmail.com

+36 23 375-230

ligetitur.erd@gmail.com

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

The child has one intuitive aim: self development

Intézményvezető elköszönése

TISZTELT SZÜLŐK, TÁMOGATÓ PARTNEREK!

KEDVES KOLLÉGÁK, MUNKATÁRSAK!

A mai nappal „leteszem a lantot”, befejezem intézményvezetői munkámat, nyugdíjba vonulok. Nagyon meghatódtam a tanévzáró ünnepségen, amikor tagozatonként az SZMK vezetősége, a tanévzáró értekezleten pedig a nevelőtestület elköszönt tőlem. Az emlékfa a felső tagozat épületének első udvarán áll, a rózsa pedig otthonom előkertjét díszíti.
Nem egyszerű dolog a pedagógus pályán eltöltött 44 év – benne 13 év igazgatói munka – után elköszönni, de tudni kell abbahagyni, más életútra berendezkedni.

Szeretném megköszönni mindenkinek a hozzám való bizalmát, támogató segítségét, amit az igazgatói feladataim ellátásához nyújtottak. Sok változást megéltünk, a kitűzött célokat együtt, közösen értük el.  Csapatmunka volt a miénk és ezt kívánom a további évekre is folytatásként mindenkinek. Mindig szeretettel és büszkén fogok emlékezni ezekre a közösen eltöltött évekre, eseményekre és a kivívott eredményekre. Kiváló pedagógusokkal, segítő szakemberekkel dolgozhattam együtt, köszönöm a munkátokat.

Az Érdligeti Általános Iskola szakmai munkáját 2021.08.16. naptól az új intézményvezető irányítja. Kérem, támogassák Szijártóné Somogyi Mónika intézményvezetőt, aki 8 éven át alsó tagozatos intézményvezető-helyettesi munkájával nagymértékben hozzájárult az elért eredményekhez. Ezúton is köszönök mindent és sok sikert, kitartást, jó egészséget kívánok az intézményvezetői feladatokhoz.

Másik intézményvezető-helyettesként 12 évig Nagy Éva volt a vezetőtársam, akitől az előző tanévi nyugdíjba vonulását követően D. Kizmus Beatrix vette át a felső tagozat irányítását. Mindkettőjüknek köszönöm a partneri együttműködést, támogatást.

Az iskola vezetőségének, pedagógusainak, minden munkatársának és a szülői közösségnek, partnereinknek, valamint a tanulóknak további sikeres és eredményes tanéveket, jó egészséget kívánok szeretettel. Kérem, tartsanak meg jó emlékezetükben!

 

Érd, 2021. augusztus 15.

Vargáné Balogh Erika
leköszönő intézményvezető

Közelgő események

Nincsenek következő események.