2030 Érd,

Diósdi út 95-99.

2030 Érd,

Túr utca 5-7.

+36 23 375-592

ligeti.erd@gmail.com

+36 23 375-230

ligetitur.erd@gmail.com

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

The child has one intuitive aim: self development

Ligeti rajzverseny

Felhívás!

A 2021 -22-es tanévben az Érdligeti Általános Iskola a földszinti aula felújítása alkalmából szervezi meg a Ligeti rajzversenyt.
Az aula szándékunk szerint a LIGET arcát ölti majd magára, annak minden sajátosságával: fákkal, tisztásokkal és élőlényekkel.

Két kategóriában lehet pályamunkával nevezni:

  • “Az én csodálatos fáim”- 3 különböző fa megjelenítése egy vízszintes sorban. A tervezés és rajzolás jelszava itt a sokféleség: jelképezve azt, hogy mi (tanulók és tanárok) sokfélék vagyunk, mégis egy jó hangulatú, vidám, elfogadó közösséget alkotunk. Eltérő magasságú-, árnyalatú- és formájú-, vidám fák sorát várjuk tehát. A zsűri előnyben részesíti a Magyarországon, esetleg Érden őshonos fafajtákhoz való kötődést, vagy az elképzelt faformákat.
  • A4-es méret, szabadon választott színes technika.
    -” Kedvenc mezei élőlényem “- egy-egy számodra érdekes/ értékes, vagy Neked tetsző mezei élőlény rajza/felnagyítása.
    Minden érdekes lehet, ami a fűben lapul és Magyarországon-, eseleg Érden őshonos. Egy lapon egy élőlény szerepeljen! A4-es méret, szabadon választott színes technika.Pályázatot iskolánk 5-8. osztályos tanulói nyújthatnak be.

A benyújtás határideje: május 16.
A benyújtás helye: Szabó Ildikó tanárnőnél

A pályaműveket szakmai zsűri értékeli, és az általuk kiválasztott tanulók munkái mozaik formájában kerülnek majd fel az aula falára/padlójára, valamint tárgyjutalomban részesülnek!

Közelgő események

Nincsenek következő események.