2030 Érd,

Diósdi út 95-99.

2030 Érd,

Túr utca 5-7.

+36 23 375-592

ligeti.erd@gmail.com

+36 23 375-230

ligetitur.erd@gmail.com

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

The child has one intuitive aim: self development

Intézményvezetői köszöntő

Sok szeretettel köszöntöm a kedves szülőket, kollégáimat és iskolánk alsó tagozatos tanulóit egy hosszú, forró nyár után, amely remélem, azért nyújtott némi felfrissülést, felüdülést, hogy megfelelően feltöltődve vágjunk neki az új tanévnek.

Külön köszöntöm iskolánk legkisebb diákjait, akik most lépték át először iskolánk kapuit iskolásként, és tele izgalommal és büszkeséggel ülnek most előttem. Ez az ünnepség kiemelten is a tiétek, s az elkövetkezendő napokban, hetekben fokozottan figyelünk majd rátok, segítünk benneteket, hogy bátrak és magabiztosak legyetek.

Kedves Elsős Kisdiákok! 

Életen át tartó tanulásra buzdítalak benneteket! Biztos vagyok benne, hogy tanító nénitek segítségével könnyedén tanuljátok meg a betűket, játékosan fedezitek fel a számokat és megannyi örömteli percet fogtok átélni itt az Érdligeti Általános Iskolában. Kívánok nektek az egész tanévhez sok kitartást, szorgalmat, türelmet, egészséget, és megannyi örömteli pillanatot! Hasonló sikereket, boldog iskolai napokat kívánok felsőbb évfolyamos társaitoknak, a 2.3 és 4. évfolyamra járó gyerekeknek is. Kérlek benneteket, mutassatok jó példát a legkisebbeknek, segítsétek, támogassátok őket!

Kedves Ötödikes Diákok!

Van, aki bevallja magának, és van, aki nem, de a legtöbben biztosan tartottatok a mai naptól. Bizonyára találgattátok, milyenek lesznek az osztálytársak és a tanáraitok, hogyan fognak telni az átlagos hétköznapok. Érthető, hiszen lesznek új osztálytársak, újak a tanárok, lesznek új tantárgyak. Másik épület, eltérő szokások. Megnyugtatlak Titeket, talán nem is lesz olyan nagy a változás. Az osztálytársak között lesz, akivel rögtön összebarátkoztok, és lesz, akivel csak később. Az új tantárgyak új lehetőséget hordoznak, az épület pedig csak egy hétig tűnik újnak. Lesznek sportkörök, szakkörök, délutáni elfoglaltságok, bulik és sok tanulás. Tehát ugyanúgy, mint eddig. Sőt, még jobb is lehet, hiszen az osztálytársaitok valószínűleg hozzátok hasonló érdeklődésűek, így valódi, örök barátságok köttetnek. Az iskola minden zugához élmények sokasága kapcsolódik majd. Lesznek a tanulás során szerzett sikerek és persze kudarcok is, amelyekből szintén tanultok. Félelmek és várva várt események, sikerek és csalódások, konfliktusok, barátságok, Tartalmas, izgalmas és gyönyörű évek várnak Rátok. Legyetek büszkék arra, hogy ide jártok! Sok szeretettel köszöntünk Benneteket!

Kedves Nyolcadikosok!

Számotokra az utolsó tanév kezdődik az Érdligeti Általános Iskola falai között. Ebben a tanévben még nagyobb figyelmet kell fordítanotok a tanulásra, hiszen ahogy az eddigi évek, az idei tanév eredményei is nagyban befolyásolják a jövőtöket. Gondolom, egyikőtöknek sem mindegy, sikerül –e bekerülni abba középiskolába, amelyet kiszemeltetek magatoknak.  Amellett, hogy a tanulásra koncentráltok, segítsétek a legkisebbeket a beilleszkedésbe és mutassatok követendő példát számukra nemcsak tanulmányi téren. Kívánok nektek is kitartást, sok örömet és sok maradandó élményt még ebben a tanévben érdligetisként.

Kedves Szülők! 

Az előttünk álló 183 nap eseménynaptára elkészült és bizton állíthatom, hogy a nevelőtestület által összeállított éves terv tele van színesebbnél színesebb programokkal.. Ha semmi sem szól közbe, visszük a gyerekeket színházba, tanulmányi versenyekre, kirándulásokra, változatos programokat szervezünk majd a tanév folyamán. Mindezek mellett a legfontosabb számunkra, hogy diákjaink nap mint nap, szeretettel jöjjenek iskolánkba, és a tanulásra motiváltak legyenek. Ehhez nagy szükségünk van a szülőkre. Úgy gondolom, hogy akkor leszünk jó iskola, ha szoros kapcsolatot ápolunk a szülőkkel, nyíltan, őszintén  beszélhetünk a gyermekeik problémáiról, hiányosságairól, lehetőségeiről. Együtt kell dolgoznunk a közös cél érdekében.

Minden kedves diákunknak, azok családtagjainak, és kedves kollégáimnak munkájához sok erőt, egészséget, türelmet, és kitartást kívánok!

 

Érd, 2022. 09.01

Szijártóné Somogyi Mónika
intézményvezető

Közelgő események
 1. Osztályozó vizsgák

  június 10 08:00 - június 13 17:00
 2. Osztályozó értekezlet

  június 17 08:00 - június 19 17:00
 3. Utolsó tanítási nap ballagás 11 órától

  június 21 08:00 - 17:00
 4. Tanévzáró ünnepély

  június 28 08:00 - 17:00