2030 Érd,

Diósdi út 95-99.

2030 Érd,

Túr utca 5-7.

+36 23 375-592

ligeti.erd@gmail.com

+36 23 375-230

ligetitur.erd@gmail.com

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

The child has one intuitive aim: self development

Intézményvezetői köszöntő

Szeretettel köszöntöm a kedves szülőket és tanulókat a 2021-22. tanév első tanítási napján!

Külön szeretettel köszöntöm a legkisebbeket, az első osztályos gyerekeket, valamint a nyolcadik osztályos tanulókat, akik számára az utolsó tanév kezdődik iskolánkban.

Kedves első osztályos tanulók!

Tanítóitok nagy szeretettel készültek fogadásotokra és biztosan ti is nagy izgalommal vártátok, hogy iskolások legyetek. Júniusban elbúcsúztatok az óvodától. Nyáron biztosan sokat játszottatok és azt számolgattátok, még hány napot kell aludni, hogy elérkezzen a nagy nap, a tanévnyitó napja. Most az iskolával egy új szakasz kezdődik az életetekben, a betűk és a számok birodalmának felfedezése. Érezzétek jól magatokat iskolánkban, gyarapodjon tudásotok, gazdagodjatok sok pozitív élménnyel.

Kedves Szülők!

Köszönjük, hogy ránk bízták legnagyobb kincsüket, a gyermeküket!

Tudom, az iskolakezdés megváltoztatja/átrendezi a családok életét, különösen ott, ahol először megy a „a család szeme fénye” iskolába. A korai kelés, a leckék kikérdezése…
Arra kérem Önöket: hogy bízzanak gyermekeikben, és bíztassák őket! És kérem, hogy bízzanak kollégáim szakmai tudásában is! Tanítóink mindent meg fognak tenni azért, hogy a rájuk bízott gyermekeik – ügyes, okos és intelligens fiatalokká váljanak.
Azt is kérem Önöktől, hogy tartsák szorosan a kapcsolatot velük és az iskolánkkal! Merjenek kérdezni és bátran kérjék segítségünket, mi is így fogunk tenni.

Kedves ötödikes tanulók!

A ti életetekben is jelentős változás következik be, hiszen nemcsak új tagozaton, hanem másik épületben folytatjátok tanulmányaitokat, új tanárok irányításával, új közösségekben.

Felsősök lettetek, ami azt is jelenti, hogy kikerültök abból a védőburokból, ami alsóban körülölelt benneteket, Tanítóitok mindig kéznél voltak, bármikor rendelkezésetekre álltak. A felsős osztályfőnökökre is mindig számíthattok majd! Bízom abban, hogy az új környezetben is jól fogjátok magatokat érezni és zökkenőmentesek lesznek a mindennapjaitok!

Kedves nyolcadikos tanulók!

Ti lettetek iskolánk legnagyobb diákjai. Nagyon érdekes, mozgalmas, izgalmas tanév vár majd rátok, Elmúlt a nyár, megkezdődik az utolsó általános iskolai tanév számotokra. A továbbtanulás előtt álltok és ahhoz, hogy választott iskoláitokban felvételt nyerhessetek, szorgalmasan kell tanulnotok. Fel kell készülni az esetleges felvételi elbeszélgetésekre, végül de nem utolsósorban el kell végeznetek az utolsó általános iskolai évet. Kívánom, hogy ezeknek a tudatában egyre növekvő felelősségtudattal végezzétek munkátokat, vegyetek részt az iskola életében, hogy igazán gyümölcsöző legyen ez az utolsó tanév. Érezzétek jól magatokat az utolsó tanévben is, tanuljatok szorgalmasan.

Kedves diákok!

A nyári táborok, a családi nyaralások után elindul az új tanév. Két és fél hónappal ezelőtt, amikor az előző tanévet bezártuk, számba vetve az eredményeket, eseményeket, büszkén mondhattuk el, hogy eredményes tanévet zártunk. Az idei tanév is ilyen eredményes lehet. A tanár nénik, tanár bácsik támogatnak benneteket a tanulásban, a versenyekre való felkészülésben és sok élményt nyújtó programmal készülnek a tanévre, amelyeket reményeink szerint meg is tudunk tartani,

Büszkék vagyunk iskolánk jó hírére, eredményeinkre. Az iskola nyújtotta lehetőségek kihasználásával-, valamint a pedagógusok, szülők támogatásával sikeres lesz az új tanév is. Pedagógustársaim nevében mondhatom, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körű tudást biztosítsuk számotokra.

A szakmai munka biztosításához adottak a feltételek. A nyári szünetben több felújítási munkát is elvégeztek mindkét épületünkben. Köszönöm az Érdi Tankerületi Központnak, Rigó Katalin Tankerületi Igazgatónak a támogatást!

Iskolánk nevelőtestületében változások történtek. Kapinya Mária, Szigeti Krisztina és Vargáné Balogh Erika megkezdte felmentési idejét és decemberben már nyugdíjasként köszönthetjük őket. Iskolánkba érkeztek új pedagógusok:

Kiss-Magyar Eszter tanító, Urbánfy Szilvia tanárnő, aki matematikát és gyógytestnevelést tanít majd a felső tagozaton, Tilingerné Sebe Ágnes felsős napközis tanárnő, Bihari Zsófia iskolapszichológus.

Egyéb személyi változások is történtek: új igazgatóhelyettesünk van, Kissné Szabó Gabriella személyében. Több osztály új osztálytanítót, osztályfőnököt kapott.

Kedves Gyerekek!

Új tanév kezdődik új feladatokkal, és reméljük, új örömökkel is. Kérlek titeket, dolgozzatok nagy szorgalommal, mert az igazi eredmények és sikerek csak így születhetnek!

Mindenkinek eredményes tanévet kívánok Ady Endre gondolataival:

„Ha élet zengi be az iskolát,

Az élet is derűs iskola lesz.”

 

Érd, 2021. szeptember 1.
Szijártóné Somogyi Mónika
intézményvezető

 

 

 

 

Közelgő események

Nincsenek következő események.