2030 Érd,

Diósdi út 95-99.

2030 Érd,

Túr utca 5-7.

+36 23 375-592

ligeti.erd@gmail.com

+36 23 375-230

ligetitur.erd@gmail.com

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

The child has one intuitive aim: self development

2020. március 16-a hétfőtől tantermen kívüli digitális munkarend

Tisztelt Szülők!
Értesítem Önöket, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében az iskolában 2020. március 16-a hétfőtől tantermen kívüli digitális munkarend lép életbe.
Jelenleg várjuk a rendelet megjelenését. Minden új információról folyamatosan értesítést, tájékoztatást fogunk küldeni az e-Kréta felületen, a honlapon, a közösségi oldalakon, az osztályfőnökökön keresztül. A pedagógusokkal kidolgozzuk a digitális munkarendet, a tantárgyak tanításának tematikáját és tájékoztatást küldünk róla. Kérem, támogassák és segítsék az online tanulás-tanítás folyamatát! Kihívás ez mindenkinek, szülőnek–tanulónak-pedagógusnak egyaránt, de közösen, együttműködve meg kell tudnunk oldani az előttünk álló feladatokat.
Kérem Önöket, hogy szervezzék meg a gyermekek otthoni felügyeletét! Amennyiben ez nem lehetséges, akkor azt az osztályfőnököknek jelezzék, hogy megszervezhessük a kiscsoportos felügyeletet. A gyermekek étkeztetésével kapcsolatos nehézségeikről is jelzést kérünk, hogy továbbíthassuk az illetékeseknek. Kérem, fokozottan figyeljenek nagyobb gyermekeik otthon tartózkodására, ne adjanak teret és lehetőséget a csoportosulásra, és szűrjük ki a csellengés gondolatát is!

Kedves Gyerekek!
A március 16-a hétfőtől bevezetésre kerülő tantermen kívüli digitális oktatás részleteiről később küldünk tájékoztatást. Kérem, hogy majd használjátok ki a digitális eszközeitek adta lehetőségeket az online tanulásra, önképzésre, feladataitok elvégzésére, tudásotokról való beszámolásra. Pedagógusaitok támogatni fogják az önálló tanulásotokat, az információk felkutatását és feldolgozását. A beszámolás és számonkérés módjáról is tájékoztatni fogunk mindenkit.
Mindemellett arra kérlek Benneteket, hogy maradjatok otthon, egymással is csak digitálisan tartsátok a kapcsolatot! Fontos, hogy most ne találkozzatok egymással, ne menjetek csoportos találkára, emberek közé, ne sétálgassatok céltalanul a városban, hanem maradjatok a biztonságot adó családi környezetben!

Kérek Mindenkit, hogy a rendkívüli helyzetre tekintettel felelősségteljesen járjon el!

Kelt: 2020. március 14.

Vargáné Balogh Erika
intézményvezető sk.

Közelgő események

Nincsenek következő események.